Bağcılar Sürücü Kursu Fiyatları 2018

bağcılar sürücü kursu, sürücü kursu bağcılar, sürücü kursu fiyatları

Küçük ya da büyük her şekilde artık ihtiyaç haline gelen araç kullanımı için ehliyetiniz yoksa işlemlerinizi biran önce başlatmak için bizimle iletişime geçebilir ve bağcılar sürücü kursu fiyatları 2018 avantajlarından faydalanabilirsiniz. Tüm ehliyet tiplerinde alanında uzman sürüş hocaları ve teorik eğitimciler ile verilen eğitimlerde güvenli sürüş adına tüm bilgilere erişeceğinizden şüphe duymamalısınız.bağcılar sürücü kursu, sürücü kursu bağcılar, sürücü kursu fiyatları

Düzenlemeler

Yeni çıkan yasa gereğince yapılan düzenlemelerde hem ehliyetlerde motosiklet kullanıcıları için sınıflandırmalar çeşitlendirilmiş hem de araç kullanıcıları için stajyer sürücülük adı verilen sisteme geçilmiştir. 2 yıl boyunca stajyer sürücü sıfatı ile 75 ceza puanı hakkı bulunan sürücü bu puanı aşmadığı takdirde 2 yılın sonunda tam anlamıyla bir ehliyete sahip olacaktır. 75 ceza puanını aşan stajyer sürücüler ise tüm ehliyet sınavlarına yeniden girme zorunluluğuna tabii tutulacaktır.

Online sınav

Bu yıl yeni yasa ile getirilen en büyük kolaylık online teorik sınav olmuştur. Ehliyet sahibi olma adayları her yıl 4 kez yapılan yazılı sınavların yanı sıra daha sık şekilde yapılan online sınavlara da kayıt yaptırabilir, belirtilen gün ve saatte internet bağlantısı olan bilgisayarlar ya da tabletler aracılığı ile sınavlarını internet üzerinden gerçekleştirebilirler. Bu büyük kolaylığın yanı sıra yeni düzenlemelerde pratik eğitime çok daha fazla önem verilmiş, direksiyon sınavının zorluğu ve süresi oldukça artırılmıştır. Gerek iki araç arasına park, gerek trafikte kullanım, gerekse yokuşta kalkış gibi aşamalar ile zorlanan sürücü adayları daha kaliteli bir eğitim sonucu ehliyet alabilmektedir. Motosikletten kamyon ve otobüse kadar tüm ehliyet kurslarımız hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bağcılar sürücü kursu fiyatları 2018 tarifesini öğrenmek için sitemizi inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir